Om Midtjysk Pleje

Hvem tager telefonen?

Når du ringer til Midtjysk Pleje, er det oftest Annemette, Randi eller Rikke der tager telefonen. De er altid morgenfriske og helt klar til at hjælpe dig.

Annemette er daglig leder for Midtjysk Pleje, og det er ofte hende du får fat i, når du ringer til os.

Annemette er både på kontoret i Randers og i Viborg på forskellige dage i ugen, så hun har overblikket over begge kommuner. Hun kender samtlige borgere, og gør gerne det ekstra for at gøre hverdagen lidt lettere for den enkelte borger. 

Rikke er planlægger ved Midtjysk Pleje

Rikke sidder i Viborg som planlægger. Rikke startede i Midtjysk Pleje i 2021 og da hun kom med en solid erfaring indenfor hjemmepleje, blev hun lynhurtigt fortrolig med både systemer og personale, og lærte alle borgere i hendes afdeling at kende.

Rikke er god til at kende en borger og dennes behov, og har en enestående måde at indleve sig og tage sig tid til en samtale. 

Randi er planlægger ved Midtjysk Pleje

Randi er planlægger i Randersafdelingen. En planlægger er den der tilrettelægger vagtplanen, og har borger og medarbejder kontakt i løbet af dagen.

Randi har arbejdet for Midtjysk Pleje i 6 år, og hendes erfaring med borgere og medarbejdere er et kæmpe plus, når hun skal finde en god løsning på en af borgernes problemer. 

Om virksomheden

Midtjysk Pleje har leveret privat hjemmepleje siden 2013, og har i dag ca. 70 ansatte. Vi er godkendt af Randers og Viborg kommune til at levere Personlig Pleje og Praktisk Hjælp, hvilket betyder, at du uden yderligere omkostninger kan vælge os til den ydelse, som du er blevet visiteret af kommunen.   

Derudover tilbyder vi bl.a.  ekstra hjælp til rengøring, indkøbshjælp og ledsagerordninger. 

Midtjysk Pleje er en del af EP Group koncernen, der har samlet en vifte af servicevirksomheder under samme tag. Ud over Midtjysk Pleje ApS er Jysk System Rengøring A/S og TrygtMiljø ApS også en del af koncernen. Hermed har vi et stærkt team med gode kompetencer inden for pleje, rengøring, erhvervsrengøring og støtte til udadreagerende adfærd.  

Tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed kan hentes her: Tilsynsrapport

medarbejder citat

Jeg elsker mit job i Midtjysk Pleje, for her har vi borgeren i centrum og vi arbejder altid med hjertet. Vi får mulighed for at udvikle os fagligt og derfor er det også kvalitet vi leverer til vores borgere.
Charlotte Mogensen og Cecilie Hansen, medarbejdere i Midtjysk Pleje

Job hos Midtjysk Pleje

Vi hører altid gerne fra interesserede ansøgere. 

Hvis du overvejer at søge hos os, er det vigtigt at du har disse gode sociale kompetencer og brænder for at hjælpe andre.

Vi søger folk der:

  • Har borgeren i centrum
  • Har flair for samarbejde med andre faggrupper
  • Ser, tænker og arbejder i helheder, med rehabilitering af den enkelte borger som mål
  • Er gode til at skabe relationer
  • Kan arbejde selvstændigt og forstår at prioritere i opgaveløsningen

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og en lydhør ledelse. Vi vægter faglighed og kvalitet højt.

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger på: mail@midtpe.dk