Tlf. 27 60 01 28

Midtjysk pleje

Services

Pleje

Et sikkert og trygt valg af hjemmepleje

Midtjysk pleje tilbyder hjemmepleje af højeste kvalitet. Du kan frit vælge Midtjysk Pleje som leverandør af din hjemmepleje. Hos Midtjysk Pleje tager hjælpen udgangspunkt i dig og dine behov, og derfor planlægges besøgene også på et tidspunkt, der passer dig. Dine hjælpere vil bestå af et fast team af dygtige og omsorgsfulde medarbejdere, der har fokus på at levere pleje udført med respekt og nærvær.  

Hvert år certificeres top 1% leverandører til den offentlige sektor af Udbudsvagten, og Midtjysk Pleje er stolte af at være kåret som Eliteleverandør og dermed være i top 1% af leverandører til den offentlige sektor. Vi er derfor et trygt og sikkert valg af hjemmepleje – til dig og dine kære.

Senior woman taking care of plants at home cleaning leaves from dust
Rengøring

Kvalitetssikret rengøring

Midtjysk Pleje sætter en ære i at levere kvalitetsrengøring, der efterlader dit hjem rent og tiltalende. Vores rengøring udføres med vores egne skånsomme produkter og rekvisitter uden skadelige og miljøbelastende stoffer.

Vi udfører både den rengøring, der er visiteret af kommunen, men derudover har du også mulighed for at tilkøbe ekstra rengøring.

Har du brug for afklaring af dine behov?

Har spørgsmål om vores tjenester? Vi er her for at hjælpe,  så tøv ikke med at kontakte os.

Indkøb

Hjælp til dine indkøb

Midtjysk Pleje tilbyder, ud over den visiterede hjemmehjælp, også hjælp til hverdagsærinder. Har du brug for hjælp til dine indkøb, har du mulighed for at tilkøbe dette.

 

Girl holding mesh shopping bag and cotton shopper with vegetables without plastic bags, wooden background. Zero waste, plastic free concept. Sustainable lifestyle. Banner
Nurse helping elderly woman to stand up
Valget er dit

Ekstra hjælp i hverdagen

Hos os kan du tilkøbe ekstra hjælp i din hverdag. Dette giver dig stor fleksibilitet og mulighed for hjælp med de ting, som du har behov for.

Det kan være en gå tur i nabolaget, en tur til lægen eller blot en snak over en kop kaffe – vi er her for at skabe tryghed og værdifulde øjeblikke for dig, og vi ser det som vores ære at være en del af din hverdag.

Vi tager gerne en snak med dig omkring, hvad der kunne hjælpe dig i din hverdag.

Let me help you with that slippers!
Midtjysk Pleje

Har du spørgsmål?